GLEMT DETALJENE DINE?

Litt info

Litt om meg

Jeg er en freelance nettsteddesigner

Hei, jeg heter Ronny

På denne siden finner du info om hva for tjenester jeg tilbyr, eksempel på kva eg har gjort, litt om bakgrunnen min, korleis eg jobbar, samt kontaktinformasjon. Så bra at jeg har blitt avhengig av arbeidet mitt, og jeg virkelig lever og ånder for nettsteddesign. Jeg elsker ingenting mer enn å utfordre ferdighetene mine som både designer og utvikler, det er både hobbyen og yrket mitt.

Jeg tror dette gjør meg til en spennende fyr å jobbe med, da jeg hele tiden presser ferdighetene mine og streber etter perfeksjon. Når jeg ikke designer, utvikler eller generelt gjør nettet til et penere sted, vil du finne at jeg deler det jeg har lært ved å jevnlig oppdatere bloggen min med ideer til webdesign, kodebiter, gratissaker og andre ting også. Jeg er i konstant selvutvikling og er alltid på utkikk etter mitt neste fantastiske prosjekt. Hvis du vil jobbe med meg, se om jeg kan forbedre din tilstedeværelse på nettet, eller om du har andre spørsmål. Få flere kunder med effektiv internettmarkedsføring.

 

Bli funnet – bli valgt

Snakk med MEG om hva som er riktig for din bedrift på internett.!!!

Ta kontakt - så finner vi en løsning sammen.

 

Fagfolk med lang erfaring innen reklame

Når jeg ikke designer, utvikler eller generelt gjør nettet til et penere sted, vil du finne at jeg deler det jeg har lært ved å jevnlig oppdatere bloggen min med ideer til webdesign, kodebiter, gratissaker og andre ting også.

Vårt

Team

Har en god idé og føler plutselig at du har en gründer «i magen». Ta kontakt så finner vi ut av det...

Ønsker du at jeg skal lage din nettside ta gjerne kontakt så finner vi ut hva som er best for din bedrift

Vi kan dessverre ikke gi support til andre enn våre egne kunder. Tusen takk for at du tar kontakt - du hører fra oss så fort som mulig, legg gjerne igjen en melding i skjemaet så svarer vi deg så snart som mulig!

Toppen